Hemmmma


Fyy fan dåå var man hemma då.... äntligen..
flyg kaos i hela europa..

vi mönstra av i Korea, åkte kom med det ända planet som åkte mot europa.. skulle landa i Frankfurt, men vi fick åka ner till Munchen i stället...
alla plan, inställda.. alla hyr bilar ut hyrda, tidigast onsdag sa dom.....
sen tåg.. totalt fullbokat...
hotell.. ingen hade nått rum kvar.. tillslut hitta vi ett utanför stan... ruttet dåligt hotell.. men skit samma... säng iallfall.
sen dagen efter.. inga plan alls.. alla tåg fullbokade..
fast vi chansa o tog ett tåg som skulle upp till Puttgarden, via Hamburg.. gick bra, fick till och med 4 platser vi satt på, fast vi blev bort körda några timmar men vi behövde inte sitta på golvet som andra fick iallfall..

och pricken på i et.. så var det en jävla olycka på vägen så vi missa allt ändå o kom ännu senare fram... fanns ju lixom inte..

till slut efter 4-5 tåg kom vi fram till färjan i Puttgarden och åkte över till danmark.. tåg igen 2 timmar.. sen jaaaa.. äntligen tåg över till malmö.. alla tåg o bussar hade gått till göteborg.. det fick bli taxi.. 3 timmar... 5100 kr taxi resa.. ärligt..? men jag kom iallfall hem... jäääj..
02.00 typ kom jag hem... snabb dusch sen gå till malte och humle och all in med Kapten morgan.. sen efterfest här.. sicken kväll haha..

resan tog ju bara från punk A till punk B cirka 50 timmar... ääähhhee.. fast nu är ja iallfall hemma..

varför ett Vulkan utbrott denna helgen lixom? haha..

Nu är allt som de ska iallafall, stockholms fittorna ( anna och amanda) är här.. johnny karin frida emma bb blom carlzzon peter alla va me.. alla ska me. käck fest i går.

idag har vi suttit och tagit nån öl o lite mat på malte, i solen.. kallt som fan men men..
nu blir det middag hos mej.. dom e o köper maten nu... göött.. sen i kväll morgan så klart, och kanske film..
alla är rätt sega idag jaa..


mitt hövvve e ju inte helt klart än så vet inte mer va ja ska skriva.. men de hände en del kul saker på vägen och planet .. men får la skriva om de när ja kommer på de mer haha...


och ja just de... =) Grattis Frida och karin.. jäääj..

Kommentarer
Postat av: Amanda sthlmsfitta

yäää =)

2010-04-18 @ 21:20:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0