Utgång Stockholm...



Riktigt kul kväll i går... va först hemma hos Amanda och åt mat, tandoori kyckling och couscous goooooooott =)
sen för festa lite och efter det drog vi till Nype.. fast det var riktigt seeegt, konstigt folk och föör mycket folk me tofs och brats stil.. not ok..

Jävligt kul... folk här uppe tror att vi i Göteborg o så e raggare o luffare o så.. men mitt på stureplan i går kom raggar bilaran o till och med dunka plåt hahah... seriöst?? PACH... =)

sen efter det drog vi till Café Opera, va ju tvungen och testa stället.. och blev förvånad.. det va heellt ok.. kul ställe... och de fanns folk som köpte skumpa och hällde ut i vasken... ärligt..? pach, men annars va de nice folk.. min kolega i blogg världen blondinbella var däär.. hon ville ta en bild med mej men ja hade inte tid... lite synd för henne..


Haha jag dansa.. det är fan inte vanligt men men.. och ja fatta inte grejen.. stå o dansa hela kvällen.? hmm jo de va la kul men fan inte så kul.. rätt knas typ.. såå nja fattar inte grejen med att dansa flera timmar... inte kul..

Café Opera va iallfall bra ställe, käck musik.. fast dyrt (såklart)


idag ska vi med ut... beställde nyss pizza.. sen för fest här hos stella, och sen ut.. vet inte vart vi ska ikväll.. fåår se..
och imon kommer Peter och Rickard upp.. wää all in.. käckt..



Utanför Baba Sonic på Mariatorget...


Mongo inne på Baba


Café Opera


Café Opera


All in på Café


Host..

Dagens Låt


.Saint Veronika.

Billy Tallent


Käckt.. idag e solen framme med..

ska in till stan.. handla lite.. o sen sitta på nån uteservering o dricka.. låter fint..

Sitter hos johanna nu.. nyss ätit frukost..

jobbig natt med gryyyymt mycket hosta äärligt? inte ok...
tror emma me blivit lite sjuk.. hihi jääj..



igår va vi bara häär och va bakfulla, käka tacos och kolla film. mys typ....
rädda meninge Ryan.. riktigt bra film...


i onsdags var vi ute först nått ställe på medborgarplatsen... sen mariatorget.. vet inte va ställerna hette men de va rätt kul =)


idag ska vi med ut.. de va nått runt stureplan. Nype heter de jäääj
hmm tjejkväll där idag..
jag ända kille.. kan bli intressant..


. wää hmm men jeje kul o se hur dom funkar baaaah. haha..
 all in...


stockholm.

seedääärja.
dåå är man häär uppe.. käckt..
är hemma hos stella nu. ska laga mat o dricka lite sen ut på nått ställe typ.. kommer bli käckt..

annars har vi i dag åkt runt me anna o kollat hus haha, o sen kollat film... allla stockholmsfittor kommer hit idag o de ska bli skoooj.,, =)

börjar i försej bli lite sjuk.. fan inte ok.....


söndag kommer peter och rickard upp fan va kul.. all in på annas student skiva.. kommer bli fettt... temat är vara en död kändis.. hmmm jimi hendrix eller sid sid vicious... fååår se wäää..

kommer bli all in iallfall..

men ärrligt de har snöat idag här i stockholm???? hmmm ärligt?

kännnns bra o va hemma i sverige iallfalll jäää o kapten morgan leer han me... jäääj..

pannben jää



Hemmmma


Fyy fan dåå var man hemma då.... äntligen..
flyg kaos i hela europa..

vi mönstra av i Korea, åkte kom med det ända planet som åkte mot europa.. skulle landa i Frankfurt, men vi fick åka ner till Munchen i stället...
alla plan, inställda.. alla hyr bilar ut hyrda, tidigast onsdag sa dom.....
sen tåg.. totalt fullbokat...
hotell.. ingen hade nått rum kvar.. tillslut hitta vi ett utanför stan... ruttet dåligt hotell.. men skit samma... säng iallfall.
sen dagen efter.. inga plan alls.. alla tåg fullbokade..
fast vi chansa o tog ett tåg som skulle upp till Puttgarden, via Hamburg.. gick bra, fick till och med 4 platser vi satt på, fast vi blev bort körda några timmar men vi behövde inte sitta på golvet som andra fick iallfall..

och pricken på i et.. så var det en jävla olycka på vägen så vi missa allt ändå o kom ännu senare fram... fanns ju lixom inte..

till slut efter 4-5 tåg kom vi fram till färjan i Puttgarden och åkte över till danmark.. tåg igen 2 timmar.. sen jaaaa.. äntligen tåg över till malmö.. alla tåg o bussar hade gått till göteborg.. det fick bli taxi.. 3 timmar... 5100 kr taxi resa.. ärligt..? men jag kom iallfall hem... jäääj..
02.00 typ kom jag hem... snabb dusch sen gå till malte och humle och all in med Kapten morgan.. sen efterfest här.. sicken kväll haha..

resan tog ju bara från punk A till punk B cirka 50 timmar... ääähhhee.. fast nu är ja iallfall hemma..

varför ett Vulkan utbrott denna helgen lixom? haha..

Nu är allt som de ska iallafall, stockholms fittorna ( anna och amanda) är här.. johnny karin frida emma bb blom carlzzon peter alla va me.. alla ska me. käck fest i går.

idag har vi suttit och tagit nån öl o lite mat på malte, i solen.. kallt som fan men men..
nu blir det middag hos mej.. dom e o köper maten nu... göött.. sen i kväll morgan så klart, och kanske film..
alla är rätt sega idag jaa..


mitt hövvve e ju inte helt klart än så vet inte mer va ja ska skriva.. men de hände en del kul saker på vägen och planet .. men får la skriva om de när ja kommer på de mer haha...


och ja just de... =) Grattis Frida och karin.. jäääj..

Vulkan..

sååå..
Avmönstring...
känns alltid lika bra... helt underbart...

nu e kl snart halv 1 .. ska upp om 5 timmar.. åka till flygplatsen, lämna skit landet korea, mot europa... och så småning om landvetter sverige..
..heelt underbart..



fast nått verkar fel..?.. hmm vulkan utbrott???
skojar dom jävla isläningarna??

jag har grym otur tror jag... Förr förra gången, blev ja försenad för vi gick till massa arab länder som krångla och vi log till ankars en vecka utan för Algeriet, bland annat och jaa inte ok lixom..
förra gången blev flyget från Frankfur insnöat och vi fick hotell natt..
och nu då.. denna gången.. ett vulkan utbrott, och askan är i vägen..
hmm
:

På grund av ett stort askmoln från ett isländskt vulkanutbrott som berör det svenska luftrummet görs flygsäkerhetsåtgärder på Göteborg Landvetter Airport. Prognosen är att den avgående och ankommande trafiken stängs från klockan 14:00.

- De väderprognoser vi har fått till oss visar på att vårt luftrum kring Göteborg Landvetter Airport kommer att drabbas av askan från det isländska vulkanutbrottet som kan medföra en risk för flygsäkerheten. Därför är prognosen att vi stänger för avgående och ankommande trafik från klockan 14:00 idag till dess att vi får uppgifter om att risken upphör, säger Annika Hilmersson informationschef Göteborg Landvetter Airport.


hmm ja hoppas dom öppnar Landvetters flygplats imon kväll igen... seriöst... öppna..


SKALL iallfall vara hemma fredag.. eller ja lördag natt. finns inget annat.... =) så lördag kommer det bli all in.. oo jaa ..grymt mycket oxå..

ska sova nu.. ... och igen då.. island.. seriöst sluta me vulkaner, och landvetter öppna imon...

Ses tilll helgen... ALL IN

._.

Fyy fan.. hatar Korea... alla dessa jävla små liv springer runt här o luktar illa, o OTREVLIGA och knas..
men jeje

gjorde tappen i går i gen och åkte i land.. men bara till ett shopping mall... hitta absolut ingenting... fyy fan vilken skit, allt, landet folket jaa till o me ölen suger.. den ena heter cass.. den andra hiit.. men den är ingen hiit och cass är cass... haha
illa..


nu ska ja spela poker..

sen ner o sitta ISPS vakt 4 timmar..
imon hytt städ och sen fredag HEM.. jäääj.


Att jag aldrig lär mej om Korea... fyy..

Korea är som man kan tänka sej, grymt många neon skyltar, körsbärs träd, mycket folk, färgglada skyltar och miljoner små tecknade figurer.. som alla ska va glada (typ pokemon) såå ser det ut haha…

 

Att jag aldrig lär mig.. Har ju varit i Korea flera gånger innan.. men ändå går jag i land och förväntar mig en kul kväll… nej nej nej finns inte i detta land… hatar korea…

Dom kan inte egelska det finns inga bra ställen, dom e rasistiska, och dom är pach..

 

Först in till Kwangyang med bara runt 150 000 invånare, sen hitta vi en bar, eller resturang och drack några öl..

Sen vidare och spela lite biljard, och sen leta vi efter nån bra bar… assåå finns ju inte… det finns resturanger som e seega, sen finns de karoke barer.. där du sitter i ett rum och sjunger, får in öl och ibland tjejer som sjunger me dej.. fan va tråkigt… kan i för sej va kul... haft roligt i japan på såna ställen, men här i korea är alla otrevliga fula ingen engelska och jaa de e asss seg stämning...

vi hittade en stor natt klubb tillslut, vi fick komma in för vi va me två koreaner som visa oss stället.. (annars är det ”Koera only” på alla ställen typ)  En knas sak va det me denna klubb.. asså de gick runt vakter, och folk som jobbade där och drog med sej tjejer till en annan avdelning... ibland me våld typ.. och när ja och kristoffer försökte gå o kolla va som hände blev vi stoppade fort som fan.. skumt.. asså antingen så va de typ tjejerna som tvingades och sjunga mot sin vilja. för nån, eller våltäckter eller nått.. knas knas... jävligt skumt.. vi fick inte se iallfall... wää

meen den klubben sööög… såå vi var inte där såå länge .. sen satt vi i en taxi och åkte runt o leta efter bra ställen, med ingen som kan engelska eller ens försöker va trevliga eller hjälpsamma… nee fyy fan… haha..

Så vi drog rätt  snabbt där i från me.. och efter de hitta vi inget annat ställe alls..
så drog ombord.. kl va la halv 4 eller så...
asså full blir man ju i landet men kul.. nja inte ja iallfall..
 

Gillar inte korea..

 

Åk aldrig hit… ni kommer bli besvikna..

 

enda bra som hände i går va en fin staty jag snodde, och en mikrofon, en meny.. haha vetta fan men det passar bra i baren ombord...

 

5 dagar kvar nu… heelt underbart.. =)  sen hemma länge.. tänka igenom saker..

 

Haarrre..




Min fina staty ja råka sno och släppa på i 5 timmar haha. men lätt värt.. och lite andra saker vi hitta på vägen...


Världens bästa tjej :)

<3

 


Vart köper ja dennna? nån som vet? vill ha.. t-shirten asså..


Bang...

 

Så nu har vi precis förtöjt båten i Kwangyang, Syd Korea..

Vår kaj plats närmaste 16 dagar...

Är la helt ok, jag åker hem om exakt en vecka... längtar...
Imorgon blir det land gång mee, göra Korea osäkert..

 

Annars i går så blev de kul haha.. sicken jävla kväll o natt... vi kasta pil i baren, jag och Tilly. Fia linge och några andra var oxå däär.. Go stämning o massssa diskusioner om skolor, bidrag och grönsaker..

Vi hittade en fin tidning BANG.. ee joo den e ju jätte bra.. NOT.. så vi tog den till piltavla. det är typ en stenkastar tidning.....

 

och vilka jävla diskustioner vi hade sen haha .. asss kul..

och sen Lambada dans i min hytt... lagom men tvär seen natt.. (tidig)

 

---Nu ska ja snart ner och jobba igen---

 

kommer lite bilder, från grillfesten och i går..

 

 


han har varit i helvetet, och jag tror en del av honom blev kvar där.....

Dagens Låt

.Kom ihåg mig.
L. Winnerbäck



Sitter och dricker vin, lyssnar på Winnerbäck, skivan som kom med boken 112 sånger.. såå gryma och goa versioner...
Spelar Gitarr, har en jävligt skön stund...

Kommer fram till Korea imon kväll, värmen försvann på en natt..
igår var det sol och 28 plus.. idag moln och 22 grader.. :( och det sjunker hela tiden..

i Korea är det bara 15-20 grader om solen e framme... såå sista veckan nu kommer bli kall.. inte ok...
ville ju sola o fåå färg innan man kom hem men jeje..

Annars..

Blir nog pil kastning senare oxå, och vin såklart..

Jobbet har jag kört sopmaskin senaste dagarna, vi passar på när vi är tomma på last.. rätt soft jobb, bara köra runt runt däck för däck....

Igår hade vi liten brand och livflotte övning, med det var teoretiskt så lyssna mest..
igår kväll fick vi en blackout på min vakt.. de innebär att hela båten "dör", alla ström och så försvinner, men nördgenerton tar ju över efter en stund..

såå kul har jag det här haha..


kommer hem om en vecka nu typ... wää tiden går fort...
känns bra..


Ha det bra nu...


"Biter dej, känner den förbjudna, varma, underbara, giftigt goa, oemotståndiga blod smaken"
<3
// hemie..

The Boss...

 

Blir Riktigt förbannad på alla skit rykten jag läser om i tidingar, om att Bruce Springsteen skulle varit otrogen med denna Ann Kellys... Hon och hennes man har enligt min mening verkligen försökt förstöra Patti och Bruce förhållande. För vilken anledning?
Jag blir bara arg.



Bruce och Patti har varit lyckligt gifta i 18 år.. Jag har själv sett The Boss 13-14 gånger, ett flertal utav dom konserterna har Patti varit med och spelat och sjungit, och det är sann kärlek jag ser på scen. Sann.


 

Blir både ledsen och arg att nån försöker förstöra för dom, bara för Bruce är en känd person så såg la denna Ann chansen att blir "B-kändis" men nej fan heller.... Hon skall skämmas... och Hon skall hålla tyst.. Om du nu e olycklig och förstör ditt eget liv ge då inte skulden på en så human och underbar person som Bruce Springsteen. Han är den utan tvekan mest humana och "vanliga" kändis person som finns, han är som vilken utav oss som helst.



Han har bland annat ett starkt band med sina fans, han hälsar, pratar, diskuterar, han bjuder fans på middag (då med sin Fru och sitt fans partner) han fixar biljetter till trogna fans (kanske bara var en tur dag för hon som fick den) men jag vet att så är fallet. Han ställer sej på en gata i Köpenhamn, och spelar sin musik med en gatu musiker, helt öppet utan förvarning.. jag kan fortsätta med min lista.. han är en God person som man Skall ha respekt för...

Jag vet att detta jag skrev är sant för jag har träffat personerna som upplevt det...

bruce visar ingen som helst divighet, han är den person han är, en snäll trevlig rolig person som man inte mer än kan tycka om.

Han är för mej det största som finns, hans musik, hans texter, hans personlighet är Outstanding...
Han är för mej den största Musiker som nånsin funnits inom Rocken, vet det är svårt att dela in nån i ett fack, men Bruce Springsteen är Stor.
Han är En Helt Vanlig Person Som Skriver Och får Ut Sitt Budskap Med Största Möjliga Storhet, Proffsighet och Alltid Helhjärtat.. ALLTID..


Jag har fått så många minnen av mina konserter med honom så jag vet inte, mina bästa ögonblick. Helt klart mina Största Minnen.





Så Sluta Ann Kelly och försök förstöra nått, lägg ner..




Sen kan jag ju säga om det nu skulle vara sant.. (som jag är 100% säker på att det inte är) så skulle jag självklart stå till 110 % på Din sida Bruce, du är som vem utav oss som helst.. Mänsklig.. Misstag gör vi alla, det är det som är saken med dej, du är som alla vi andra.. fast då med en gudabegåvning . Såklart.. Din musik är fantastisk underbar och helt sjukt bra...

Tack för alla minnen..
och Vi ses igen... min "Lucky Town" skylt lovar jag er att ni inte sett för sista gången.. =)






"Well I got this guitar

And I learned how to make it talk"

 

 

 


Easter...

 

Dagens Låt

.Basketcase.

Green Day




Så då var påsken över... har varit helt ok... hela helgen har vi haft sol och blå himel.. 30-36 grader värme och runt 30 grader i vattnet... kalas bra..

vi har haft grill fest... mycket gott o trevligt...

sen sluta det med Lambada fest i min hytt tills morgon kvisten... jääj..

Fast alla va sååå grymt tråkiga utan 2-3 pers.. och la sej o sov innan 00.00 hmm jaha pach, dom flesta var ju också lediga sen dagen efter på söndag.. men jeje..


Nu sitter ja på bryggan, lyssnar på Trelleborg-Helsingborg på webbradio med Tilly... nja inga favorit lag men lyssnar för Tillys skull haha..

Kastat lite pil idag me.. alltid kul, med ett glas vin..

Idag skulle jag sola med, behöver fan lite mer färg men det kom huur mycket moln som helst från ingenstans :( såå hoppas på imon...

29 grader just nu kl kvart i 10 på kvällen skönt... vi är utanför Filippinernas kust och är på väg till Korea. Där vi skall ligga på varv 16 dagar.. men jag är som sagt bara där 6 dagar ungefär.. 


Kommer fram på fredag/lördag..


Känns sådär .. ingen dirket värme där ju.. men en vecka sen åker ja hem.. fick flyg biljeten idag... gööött.. landar 23.55 den 16 april...

Kommer nog lite bilder imon..

// hemie


Hot yes...

Dagens Låt

.Even Flow.
Pearl Jam

34 grader sol.. mer eller mindre vind stilla.. Is kalla pilsner.. 29 grader i poolen.. japp precis så har min dag varit..
helt underbart..

Ska nu fortsätta me lite kalla öl ute i värmen..

annars på jobb fronten har jag idag plockat lite spännband, gummi mattor och skräp i lastlådan.. tiden gick fort så helt ok..

men sen efter 12 har ja varit i solen.. först gick jag en timme .. lite motion.. lyssna på p3 dokumentär.. om Skadinavia Star som brann 1990... fyy fan va säkert de e att den va anlagd av folk i rederiet.. den försäkrades med 24 miljoner dollar en vecka innan branden.. joo de va nog inte meningen att den skulle brinna och förstöras...
6-7 anlagda bränder, som var planerade med öppna branddörrar, hudralolja linor som läkte olja, och fläktar öppna...

så får en dansk lastbilschaffis skulden som hade 1,7 promille alkohol i blodet o själv dog.. mm säkert.. såå jävla säker på att den va anlagd av folk som tjänade stooora pengar på den.

men jeje
skit i de nu..

Efter det Badat och solat och drukit öl.. haft det bra...

ska ut me gitarren nu me tilly o dricka en kall öl o värmen..
kanske lite kortspel.


ha de så bra..

Batooiisss <3<3<3

lite bilder från Fremantel och lite ombord... inte så speciellt..
Gött att värmen kommit tillbax...



RSS 2.0