Utgång Stockholm...



Riktigt kul kväll i går... va först hemma hos Amanda och åt mat, tandoori kyckling och couscous goooooooott =)
sen för festa lite och efter det drog vi till Nype.. fast det var riktigt seeegt, konstigt folk och föör mycket folk me tofs och brats stil.. not ok..

Jävligt kul... folk här uppe tror att vi i Göteborg o så e raggare o luffare o så.. men mitt på stureplan i går kom raggar bilaran o till och med dunka plåt hahah... seriöst?? PACH... =)

sen efter det drog vi till Café Opera, va ju tvungen och testa stället.. och blev förvånad.. det va heellt ok.. kul ställe... och de fanns folk som köpte skumpa och hällde ut i vasken... ärligt..? pach, men annars va de nice folk.. min kolega i blogg världen blondinbella var däär.. hon ville ta en bild med mej men ja hade inte tid... lite synd för henne..


Haha jag dansa.. det är fan inte vanligt men men.. och ja fatta inte grejen.. stå o dansa hela kvällen.? hmm jo de va la kul men fan inte så kul.. rätt knas typ.. såå nja fattar inte grejen med att dansa flera timmar... inte kul..

Café Opera va iallfall bra ställe, käck musik.. fast dyrt (såklart)


idag ska vi med ut... beställde nyss pizza.. sen för fest här hos stella, och sen ut.. vet inte vart vi ska ikväll.. fåår se..
och imon kommer Peter och Rickard upp.. wää all in.. käckt..



Utanför Baba Sonic på Mariatorget...


Mongo inne på Baba


Café Opera


Café Opera


All in på Café


Kommentarer
Postat av: Amanda sthlmsf

men shit hemie, chilla med uppdateringen man hinner ju knappt läsa alla inlägg!!!

2010-05-05 @ 01:33:05
URL: http://prospektsmarch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0