Vulkan..

sååå..
Avmönstring...
känns alltid lika bra... helt underbart...

nu e kl snart halv 1 .. ska upp om 5 timmar.. åka till flygplatsen, lämna skit landet korea, mot europa... och så småning om landvetter sverige..
..heelt underbart..



fast nått verkar fel..?.. hmm vulkan utbrott???
skojar dom jävla isläningarna??

jag har grym otur tror jag... Förr förra gången, blev ja försenad för vi gick till massa arab länder som krångla och vi log till ankars en vecka utan för Algeriet, bland annat och jaa inte ok lixom..
förra gången blev flyget från Frankfur insnöat och vi fick hotell natt..
och nu då.. denna gången.. ett vulkan utbrott, och askan är i vägen..
hmm
:

På grund av ett stort askmoln från ett isländskt vulkanutbrott som berör det svenska luftrummet görs flygsäkerhetsåtgärder på Göteborg Landvetter Airport. Prognosen är att den avgående och ankommande trafiken stängs från klockan 14:00.

- De väderprognoser vi har fått till oss visar på att vårt luftrum kring Göteborg Landvetter Airport kommer att drabbas av askan från det isländska vulkanutbrottet som kan medföra en risk för flygsäkerheten. Därför är prognosen att vi stänger för avgående och ankommande trafik från klockan 14:00 idag till dess att vi får uppgifter om att risken upphör, säger Annika Hilmersson informationschef Göteborg Landvetter Airport.


hmm ja hoppas dom öppnar Landvetters flygplats imon kväll igen... seriöst... öppna..


SKALL iallfall vara hemma fredag.. eller ja lördag natt. finns inget annat.... =) så lördag kommer det bli all in.. oo jaa ..grymt mycket oxå..

ska sova nu.. ... och igen då.. island.. seriöst sluta me vulkaner, och landvetter öppna imon...

Ses tilll helgen... ALL IN

Kommentarer
Postat av: lena

hej gubben hoppas verkligen inte askmolnet ställer till det även på lördag men det verkar inte bättre! Alla flyg är visst inställda även imorgon! Jag ska ringa till Islands stadsminister o säga till på skarpen att de får stänga av alla vulkaner eller se till att röken efter dom ryker i ett slutet system....puss

2010-04-16 @ 19:56:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0