...

Dagens Låt
Jungleland - Bruce Springsteen

-"På tisdagen begravdes Clarence Clemons vid en privat ceremoni i Florida.

Bruce Springsteen stod för musiken tillsammans med E Street Band. Clemons begravdes på tisdagen vid en privat ceremoni i Royal Poinciana Chapel i Palm Beach. 200 släktingar och nära vänner deltog; däribland Bruce Springsteen, Jackson Browne och flera andra av medlemmarna i E Street Band.

Springsteen höll ett minnestal till sin vän sedan nästan 40 år, skriver Palm Beach Daily News. Han spelade också tillsammans med Jackson Brown och de medlemmar av E Street Band som fanns på plats. Begravningen följdes av en privat mottagning.

I ett uttalande på sin sajt har Springsteen redan tidigare hyllat sin vän och kollega med orden:

”Clarence levde ett underbart liv. Han bar med sig den kärlek till människor som fick folk att älska honom. Han skapade en underbar och utökad familj. Han älskade saxofonen, älskade våra fans och gav allt han hade att ge varje kväll han klev ut på scenen, förlusten av honom är omätbar.”

69-åriga Clarence Clemons avled i lördags i sviterna efter en stroke."-



=(

En enormt stor musiker har gått bort.. fan..

E Street Band kommer aldrig bli som förr.. jag blev sjukt ledsen när Danny dog för några år sen, men han går och ersätta.

Clarence Clemons går inte och ersätta...

aldrig.



Bruck Springsteen är den störrste för mej. sett han 13 gånger och kommer se han igen.. många gånger, men undra hur det kommer bli nu ??





THE BIG MAN

Kommentarer
Postat av: Anonym

Håller med dig han är stor, var en av de största saxofonister som spelat på vår jord. Men ingen människa är oersättlig...det hade säkert han varit den första att skriva under på. Ödmjuk som han var. Men E Street Band blir såklart aldrig mer detsamma...

2011-07-02 @ 17:51:49
Postat av: joakim

nej håller med att han var ödmjuk och självklart vill att E Street Band ska fortsätta.. det finns inga tvivel.. och det hoppas jag verkligen med... klart dom ska.. finns inget annat för mej.. men en stor plats på scen och i musiken kommer fattas.. men visst kommer de gå..

2011-07-02 @ 19:53:51
URL: http://hemie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0